събота , 27 април 2024

Театрална постановка, „Звезден клас” и честване годишнина на библиотеката – в културния календар за седмицата

Театралната постановка „Агенти” ще има възможност да види утре, 27 януари, панагюрската публика на голямата сцена в Театъра.

Пиесата „Гленгари Глен Рос” на Дейвид Мамет е със сценичната версия и постановка от Владимир Пенев, в ролите – Любен Кънев, Иво Йончев, Ивайло Захариев, Роберт Янакиев, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Теодора Духовникова.
Културният календар на Общината за последната седмица от януари продължава с официална церемония по награждаването на деца с изявени дарби – „Звезден клас, `2014”. Своето признание за постигнатите успехи на сцената, спортната зала, училищния чин децата от Панагюрско ще получат на 29 януари, четвъртък, от 18.00 часа в Театъра.
На 30 януари, петък, от 17.30 часа ще бъдат отбелязани 45 години от откриване новата сграда на библиотека „Стоян Дринов”. В градския храм на книгата ще бъде представен и новият сайт на институцията.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.