събота , 27 април 2024
Желязко Гагов, независим кандидат за кмет СНИМКА: Светльо Караджов

ПОДПИСКА в подкрепа Желязко Гагов като независим кандидат-кмет организира ИК

Инициативният комитет, издигнал Желязко Гагов като независим кандидат за кмет на община Панагюрище, организира ПОДПИСКА в негова подкрепа. Необходими са минимум 500 подписа на хора, чийто постоянен адрес е в община Панагюрище. 

Всеки, който желае да даде възможност на Желязко Гагов да участва в местните избори на 29 октомври като независим кандидат за кмет, може да го направи, като се подпише.

ПОДПИСКАТА е  ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН от  17.00 часа до 19.30 часа в помещението на бившето кафене „ФОРУМ“. В почивните дни е от сутринта.

 

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

2 коментара

  1. Желязко е човек, който със сигурност ще получи много подкрепа. Но тази подписка пък кой я измисли? Какво значи подписка в подкрепа, при положение, че става въпрос за избори? Подписка в подкрепа се прави, когато има някакъв проблем и обществото застава зад дадена личност или кауза, а събраните подписи после птиват в някоя институция, примерно. Тази подписка за какво ще послужи и пред кого? Ами нали затва са изборите, който иска ще отиде и ще го подкрепи с гласа си. Или някой иска да си има черно на бяло списъци с имена?

  2. Уважаеми г-н Петков, моля, прочетете целия материал и ще разберете защо се прави подписка в подкрепа на Желязко Гагов! Има законови изисквания, които трябва да се спазват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.