понеделник , 6 май 2024

Още 6 партии и коалиции се регистрираха за участие в местните избори в община Панагюрище

Днес, 17 септември, с 3 решения Общинската ибирателна комисия – Панагюрище регистрира КП „Продължаваме Промяната – Демократичназа  България“ за участие в изборите на 29 октомври 2023 г. за общински съветници, кмет на община Панагюрище и кметове на кметства в Баня, Бъта, Елшица, Левски, Оборище, Панагюрски колонии, Поибрене и Попинци.

С други 3 решения ОИК регистрира днес и партия ГЕРБ (регистрирана в ЦИК с Решение 2393-МИ от 13.09.2023 г.) за участие в изборите на 29 октомври за кмет на община Панагюрище, за общински съветници  и за кметове на кметства Баня, Левски, Елшица, Попинци, Оборище и Панагюрски колонии.

Ден по-рано, на 16 септември, ОИК – Панаггюрище е регистрирала Коалиция „БСП за България“ за участие в местните избори за кмет на община Панагюрище, общински съветници и кметове на кметства в Баня, Бъта, Попинци, Левски, Елшица, Поибрене, Оборище, Панагюрски колонии.

Пак на 16 септември ОИК е регистрирала и партия „Има такъв народ“за участие в изборите за кмет на община Панагюрище, общински съветници  и кметове на кметства в Попинци и Левски. 

На 14 септември ОИК е регистрирала партия „Движение за пррава и свободи“ за учаастие в изборите за смет на община Панагюрище, общински съветници и кмет на кметство, но не се уточнява на кое/кои. На Кръстовден е регистрирана и партия „Евророма“, която също ще участва в надпреварата за кмет на община Панагюрище, общински съветници и кмет на кметства.

ПРИПОМНЯМЕ, че първи за участие в изборите за кмет на община Панагюрище, общински съветници и кмет на село Панагюрски колонии заявление подаде партия ВЪЗРАЖДАНЕ. Това стана на 12 септември.

 

Вижте още

Председателят на Общински съвет – Панагюрище Иван Лалов: Да отстояваме самоотвержено каузите Панагюрище и България!

Уважаеми жители и гости на община Панагюрище,  През април преди 148 години със своята саможертва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.