петък , 19 април 2024

ОУ „Проф. М.Дринов” отбеляза завършването на четвъртокласниците си с концерт

С концерта „Светът в мен е обич” в голямата зала на Театъра снощи четвъртокласниците от ОУ „Проф. Марин Дринов” отбелязаха завършването на начален етап от образованието си.

Децата бяха герои в ТВ сат – Уникат, откъдето „излъчиха” предаване в пет часа от пет студия. Първото мина под знака на обичта, второто на приятелството, третото – на веселието (защото е преди голямото междучасие), четвъртото – на спомените и последното, извънредно – за поздрави. Часовете бяха изпълнени с песни, танци, „звезден филм”.
С „Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно. Все се мъча света да обгърна яхнал пръчка при тебе да се върна. Ах в юмрук ръждив петак да скрия пак със кучето да вдигна олелия, пак с пипер да поръся филия от хляба чер.” песенната част от вечерта завърши и започна връчването на удостоверенията за завършен четвърти клас. Директорът на училището – Екатерина Футекова подчерта, че дриновци са любознателни, а доказателство за поредна година са най-добрите им резултати от „малките матури” в общината. Всички деца получиха поздравителен адрес от Училищното настоятелство с председател Радка Кирилова. Учителите на децата през първите им години в училище са Анка Годжевъргова, Стефка Панайотова, Величка Палашева, Диляна Караиванова-Мазнева, Кръстана Атмаджова, Богдана Иванова-Шишкова, Иванка Кавъркова, Стефка Цветанкова.  

 

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.