Водещи новини

Установиха самоличността на възрастния мъж

Вчера служителите на Районно управление „Полиция” – Пазарджик успяха да установят самоличността на възрастния мъж загубил паметта си и открит в сряда в района на читалище „Виделина“.

Оказало се, че това е мъж на 86 години и живее в Пазарджик, съобщиха още от Областната дирекция на МВР-Пазарджик. Човекът страдал от здравословен проблем, което допълнително е усложнило ситуацията със загубата на паметта. Жена, която е виждала възрастният човек и прочела за случилото се в медиите е подала сигнал в РУП-Пазарджик, като по този начин е оказала съдействие на колегите при установяване на самоличността му и намиране на адреса, където живее.
В тази връзка ръководството на ОДМВР и РУП-Пазарджик изказва най-искрените си благодарности към жената подала сигнала и към всички представители на медиите. Благодарност заслужават и представителите на Регионална дирекция „Социално подпомагане”-Пазарджик, които съдействали на органите на реда с настаняването и грижите за мъжа, докато траели полицейските действия.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.