вторник , 23 април 2024
Водещи новини

„Мартенички” от ОДЗ „Р.Княгиня” посрещат пролетта

Петгодишните „мартенички” от групата на госпожите Кунка Велева и Петя Ракова-Тонева посрещнаха днес Баба Марта и пролетта с тематичен концерт.

Малчуганите в бяло червени премени пяха, танцуваха и рецитираха пред голяма част от групите в ОДЗ „Райна Княгиня” и заслужиха аплодисментите на публиката си, сред която и представители на женско дружество „Райна Княгиня”. По традиция музикалният съпровод бе от г-жа Ангелина Стойковска. Децата извикаха Баба Марта и тя дойде – в ролята й се бе превъплътила г-жа Атанасова, бивша, вече пенсионирана учителка от детската градина. Румената Баба Марта пожела на децата да са бързи и смели като вятъра, работливи като пчеличките и най-вече много, много добри.
Директорът на „Райна Княгиня” Татяна Костадинова сподели, че тази вечер концертът ще видят и родителите на децата, а утре ще получат специален подарък – театър „Пижо и Пенда”, който ще им гостува.


Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.