Водещи новини

Бончевци в национален кръг на състезание по английски

Осем от 67 ученици от СОУ „Нешо Бончев“, участвали в състезание по английски език на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България се класират за националния му кръг.

Това обясни за oshtepan.com учителят по английски език в училището Силвия Бобекова. През март с ученици от цялата страна знания по езика на Шекспир ще мерят в ниво А1 Магда-Лина Узунова и Никола Кърпаров, ниво А2 – Иван Гечев и Галина Йончева, ниво В1 – Павел Гарчев, ниво В2 – Таня Машева и Даниела Дюлгярова и на ниво С1 – Иван Дерменджиев. Всички те ще положат изпит на 15 март в столицата, като до края на месеца ще се очакват и резултатите. Вече се очакват и резултатите от творческото писане на есе на английски, в което се включиха в различните нива 26 ученици от СОУ „Нешо Бончев”.
Асоциацията на Кеймбридж училищата в България започва своето съществуване през есента на 2005 година, като тогава училищата-членове наброяват 6. През следващите две години Асоциацията добива популярност и през 2006 броят на членовете нараства на 26. Към днешна дата членовете на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България наброяват 74.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.