Водещи новини

Впечатляващо представяне на „Войводите“ на футболен турнир в Гърция

Децата от ДФК „Войводите“, родени 2015-2016, участваха в Международния Великденски турнир в Корфу,  Гърция, в новия за тях формат Футбол 6 и записаха 2:2 с ФК „Орфеас“ – Корфу, загуба от ФА „Солун“ с 3:6 и победа над „Олимпос 1934“ с 4:2. Така завършиха на трето място в крайното класиране.
Родените 2013-2014 завършиха на първо място в групата си след победи с 4:2 над ФА „Аполон“ – Лариса, 20:2 срещу ФА „Солун“ и равенство 4:4 с „Олимпиакос“- Керкира. В полуфиналната среща с „Олимпиакос“ Керкира „Войводите“ не оставиха съмнение кой е по-добрият отбор и победиха с 6:3. Драматичният и изпълнен с обрати финал с отбора на „Верия“ завърши при резултат 4:4 след продължения. Рулетката на дузпите отреди панаюрските възпитаници да завършат втори в турнира след загуба с 4:5.
С представянето си децата ни спечелиха симпатиите на съперниците, публиката и домакините и бяха аплодирани при всяко свое появяване както на терена, така и в хотела.
Ръководствто на клуба благодари на хората, които повярваха в децата и помогнаха за сбъдването на още една от мечтите им: Петър Чолаков, Коста Терзиев, Нешо Манчев, Георги Шишков, Желязко Гагов, СМФ „Подкрепа“ и КНСБ към „Асарел Медет“ АД!

Вижте още

В сила са временните противоепидемични мерки в страната във връзка с разпространението на коклюш

Във връзка с епидемичното разпространение на коклюш в страната, се въвеждат временни противоепидемични мерки от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.