На 9 януари ще е публичното обсъждане на бюджета за 2014 година

Жителите на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата общественост кани общинското ръководство на 9 януари 2014 г. Следващия четвъртък, в Сесийната зала в сградата на Общинска администрация, от 17:00 часа ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет за 2014 година на Община Панагюрище.

В поканата от кметския екип заявяват, че водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето, те трябва да се вземат с активното участие на гражданите.
От местната изпълнителна власт очакват мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2014 на Община Панагюрище на електронен адрес obstina@abv.bg, до 16,30 часа на 9 януари 2014 година и по време на публичното обсъждане. Материалите по проекта за бюджет за 2014 година ще бъдат на разположение в приемната на Общинска администрация и са публикувани в сайта на Община Панагюрище.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.