събота , 27 април 2024
Подписване на дарителския договор от изпълнителния директор на "ОПТИКС" АД инж.Иван Чолаков /вляво/ и ВриД кмета на община Панагюрище Петър Каменски СНИМКАТА е предоставена от "ОПТИКС"" АД

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието и спорта в двете общини. Размерът на дарените средства за община Панагюрище е 25 000 лв., а за община Стрелча – 10 000 лв.

Отново във фокус са дългосрочно разпознатите от „ОПТИКС“ АД проекти, като се запазват и целевите средства за читалищата, за традиционните градски празници и празници на селата.

Договорите бяха подписани от Изпълнителния директор на „ОПТИКС“ АД  инж. Иван Чолаков в два поредни дeна –  на 6-ти март с г-н Георги Павлов, кмет на община Стрелча, а на 7-ми март с г-н Петър Каменски, временно изпълняващ длъжността кмет на община Панагюрище.

 

 

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.