Водещи новини

От НФСБ Панагюрище избраха ново ръководство

Тази сряда, 4 ноември, ръководството на панагюрската структура на Национален фронт за спасение на България подаде оставка.

Събралите се над 30 членове и симпатизанти на партията и други патриотични организации в камерната зала на Театъра приеха напускането на председателя Стоил Атанасов, секретаря Магдалена Лещарова и члена Боян Панчовски. Одобреното ново ръководство на общинската организация на партията на Валери Симеонов е Боян Панчовски – председател, Петър Терзиев – секретар, и Тодорка Узунова – член.
Основната цел пред нас ще е изграждането на младежка структура в общината, както и структури във всички населени места в общините Панагюрище и Стрелча, заяви новоизбраният председател Боян Панчовски пред oshtepan.com. Веднага след избора ни започва работата за привличане на симпатизанти и подготовка за следващите избори – президентски, парламентарни, местни, допълни Панчовски.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.