четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Велислав – най-младият панагюрец – се чувства прекрасно

Велислав Цветанов Гевечанов – последното бебе, родено в панагюрската болница през 2014 година, расте здрав и заобиколен с много обич.

Днес майка му Диана и татко му Цветан споделиха, че първородната им рожба не създава никакви проблеми нито през деня, нито през нощта. Вили се храни и спи така, както се очаква от него. Той дойде в нашия свят на 27 декември 2014 година в 2.50 часа, тежащ 3кг. и висок 50 см. Не е създавал проблеми при появата си, тъй като майка му е закарана в панагюрската болница в първите минути на 27 декември. Иначе терминът й бил определен за 31 декември и младото семейство гадаело дали първородното им юначе ще предпочете заедно да изпратят старата година, или ще огласи родилното отделение през новата година. Докато бил непрекъснато с мама 9 месеца, Вили също не създавал проблеми, а й позволил да посещава  редовно лекциите в Медицинския колеж в Пловдив, в който е второкурсничка.
Това донесло спокойствие и на бъдещия татко Цветан, който завършил успешно пети курс във ВИАС – София и сега е в процес на подготовка на дипломната си работа. Специалността, по която ще получи магистърска степен, е „Водоснабдяване и канализация“. Извън лекциите Цветан Гевечанов посвещава част от свободното си време на Регионален клуб „Традиция“ в Смолян.За разлика от някои млади панагюрски семейства, Диана и Цветан Гевечанови се доверили на лекарите в местната болница и решили раждането на чедото им да е в Панагюрище. Доволни са от решението си и са благодарни за вниманието и професионалното отношение на д-р Лилия Георгиева, акушер Радка Кекова и санитарката Елена Хаинова.
На целия екип на акушеро-гинекологично отделение пожелават здраве и много лично щастие!



Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.