Водещи новини

Габриела Шкодрева пак е на върха

Една от големите награди на Националния конкурс „Нота по нота“ в Пазарджик спечели панагюрският славей Габриела Шкодрева.

Конкурсът се проведе от 16 до 18 май при много високо ниво на участниците. Според Нона Немигенчева,  музикален ръководител на Габриела Шкодрева, на конкурса в Пазарджик са били всички медалисти от други конкурси, включително и участници в надпреварата „Големите надежди“. Въпреки това Габриела Шкодрева, която е пяла и на гала концерта, е отличена с една от трите най-големи награди – на Младежкия дом в Пазарджик. Наградата е направата запис и видеоклип.
Други двама  възпитаници на Нона Немигенчева – Виктория Манева и Надежда Ковачева, са оценени от професионалното жури с трети награди в своите възрастови групи, като Надежда е била най-малката в своята /2-5 клас/. В същата възрастова група Николай Дерменджиев е получил поощрителна награда.
Нона Немигенчева коментира, че е много доволна от представянето на своите възпитаници и изтъкна, че на конкурса „Нота по нота“ наградите, които се дават, са малко.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.