Габриела Шкодрева пак е на върха

Една от големите награди на Националния конкурс „Нота по нота“ в Пазарджик спечели панагюрският славей Габриела Шкодрева.

Конкурсът се проведе от 16 до 18 май при много високо ниво на участниците. Според Нона Немигенчева,  музикален ръководител на Габриела Шкодрева, на конкурса в Пазарджик са били всички медалисти от други конкурси, включително и участници в надпреварата „Големите надежди“. Въпреки това Габриела Шкодрева, която е пяла и на гала концерта, е отличена с една от трите най-големи награди – на Младежкия дом в Пазарджик. Наградата е направата запис и видеоклип.
Други двама  възпитаници на Нона Немигенчева – Виктория Манева и Надежда Ковачева, са оценени от професионалното жури с трети награди в своите възрастови групи, като Надежда е била най-малката в своята /2-5 клас/. В същата възрастова група Николай Дерменджиев е получил поощрителна награда.
Нона Немигенчева коментира, че е много доволна от представянето на своите възпитаници и изтъкна, че на конкурса „Нота по нота“ наградите, които се дават, са малко.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.