четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Успехът на Панагюрище, спешната помощ, уникална биотехнология и размишльотини в „Още ПЛАМ“

Всеизвестни са обстоятелствата, при които работят в България медиците, престрашили се да постъпят в една от най-стресовите брънки на родното здравеопазване – звеното за Спешна и неотложна помощ. Има ли нещо различно в Панагюрския филиал от всеизвестното

– това е една от темите, с които се занимава днешният брой на „най-младия“ панагюрски вестник „Още ПЛАМ“. Като водещо заглавие на броя си изданието се е спряло на обръщението на един от водещите мениджъри в страната д-р инж.Лъчезар Цоцорков, който посочва, че най-важният за панагюрци проект е „Заедно за Панагюрище“. „За“ или „против“ движението на Георги Първанов АБВ са панагюрските социалисти – отговорът в-к „Още ПЛАМ“ дава на стр.1 в днешния си брой. В качеството на „Репортер за 1 ден“ е влязъл председателят на Общински съвет – Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева с репортаж за поредното обучение на съветниците миналата седмица.
На цяла страница панагюрският вестник „Още ПЛАМ“ е потърсил отговор и на въпросите как и защо млада учителка по английски език се занимава едновременно и с отглеждане на червен калифорнийски червей.
Цялата стр.6  е посветена на спорта. Размишльотините на тра-ла-лежа също не са за подминаване, тъй като се занимават със сложното просто.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.