четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Премиера и в Панагюрище на номиниран за „Оскар” филм

Лентата „Американска схема” ще бъде представена в Кино „Модерен театър” на 25 януари (събота) от 19:00 и на 29 януари (сряда) от 18:30ч.

Премиера на 138-минутния филм предстои и в столични кина. Заедно с „Гравитация”, „Американска схема” е определян като един от фаворитите за носител на „Оскар” с 10 номинации, включително и за най-добър филм.
В центъра на филма е брилянтният измамник Ървинг Розенфелд и неговата хитра и съблазнителна партньорка Сидни Проусър, които са принудени от агента на ФБР Ричи ДиМасо да работят за разкриване на нечестните игри на политика Кармин Полито. Лентата разкрива бляскавия свят на един от най-необикновените скандали в САЩ от 70-те години.
Днес в „Модерен театър” киноманите ще могат да гледат от 18:30 часа „Семейство Милър”, 2D прожекция, а „В света на динозаврите”, 3D прожекция на 25 януари (събота) от 16:30 часа.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.