Подаръци за „Веселячета” от БЧК

Дрехи, играчки и лакомства получиха децата от група „Веселячета” от филиала на ЦДГ „Пролет”.

Директорът на детското заведение Анета Сапунджиева обясни, че възторгът и задоволството на малчуганите са предизвикани от представители на Българския червен кръст в Панагюрище.
Екипът на ЦДГ „Пролет“ е признателен за вниманието, обичта и загрижеността на вълшебниците червенокръстци, които са накарали децата да повярват в чудесата, добротата и красотата в човешките взаимоотношения и да запеят вдъхновено, допълни Сапунджиева. Преди време тя вложи много енергия и пооложи неимуверни усилия, за да бъде запазен филиалът на детското заведение, тъй като нееднократно бе подлаган на прицел от общинските ръкодства по различни обективни причини.В телефонен разговор тази сутрин зам.-кметът на община Панагюрище по хуманитарните въпроси Галина Матанова уточни, че на този етап пред филиала не стоят никакви „заплахи“. Матанова припомни, че настоящото общинско ръководство преди повче от година и половина е инвестирало средства във филиала на ЦДГ „Пролет“, за да бъде сградата му в съответствие с изискванията.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.