понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Десетки деца от ОДК в концерт за 24 май

Близо два часа продължиха тържествената церемония и концерт, посветени на 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост тази вечер.

На церемонията бяха наградени удостоените с Учител на годината в четирите степени на обучение – от предучилищна до гимназиална, Творец на годината, Творец на Панагюрище. А концертът подариха десетки бивши и настоящи възпитаници на Обединен детски комплекс с директор Недялка Наплатанова.
Мажоретките и танцьорите на хореографа Елеонора Найденова, Стефка Стефанова и нейните деца от „Звънче”, вокална група „Шанс” на Иван Иванов, рецитатори, Иванина Узунова с преподавател Нона Немигенчева заслужено бяха аплодирани бурно след изпълненията си.
Кметът на общината Никола Белишки се обърна към учители, деца, абитуриенти и гости, заявявайки, че се прекланя пред труда на преподавателите, чиято днешна мисия е като великата мисия на първоучителите Кирил и Методий.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.