събота , 20 април 2024
Водещи новини
По време на несъстоялия се дебат за Панагюрище Желязко Гагов фокусира вниманието на десетките присъстващи визията си за по-доброто бъдеще на общия ни дом - община Панагюрище СНИМКА: Предизборен щаб

Желязко Гагов:Не бива да оцветяваме в партийни краски местните проблеми, а да ги решаваме

Няколко важни теми за по-добро бъдеще на общия ни дом представи независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов пред  жители на община Панагюрище на Димитровден. Тогава се очакваше между кандидатите за кметския стол да се проведе дебатът за Панагюрище. Дебат нямаше. Причината –  опонентът му от ПП ГЕРБ не прие предложението, а държеше това да стане в Телемедия-Пазарджик.

Пред десетките събрали се в панагюрското читалище Желязко Гагов разви накратко идеите си по темите здравеопазване, образование, задържане на младите, сигурност и превенция, грижа за селата, спорт и туризъм. Той посочи конкретни стъпки за постигане на целите в тези направления и дори обяви какви действия е предприел за реализацията на някои от тях. Важно  е отношението на един кмет към проблемите на хората и търсенето на пътища за решаването им, подчерта независимият кандидат за кмет. Той допълни, че вратите на Общинска администрация – Панагюрище ще бъдат широко отворени за жителите на Общината, за да дават идеи и предложения.

Относно тезите в публичното пространство за бъдещите заместник-кметове, Желязко Гагов съобщи, че възнамерява да има трима такива, ако му бъде гласувано доверие на 29 октомври.

  • С какво уплашихте господин Белишки, та не дойде на дебата?
  • Как възнамерявате да задържите в Панагюрище парите от инфраструктурните проекти ?
  • Стадионът ще може ли да се използва от панагюрските спортни клубове за тренировки?
  • Какво може да се направи за референдумите?…

Това бяха част от въпросите, които зададоха жителите на община Панагюрище на независимия кандидат за кмет. Той отговори на всички и благодари за дадените му предложения по време на диалога.

Местните проблеми не бива да ги оцветяваме в партийни краски, а да ги решаваме Срещите ми с Вас ще продължат. Затова няма да има закриване на кампанията, каза Желязко Гагов. Той обяви, че дарява предвидените средства за зала за лечение на деца с акушерска пареза.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

В Националния конкурс на революционно слово „Оборище- факел на свободата“ участваха 200 човека

На 13 април в с.Оборище, Панагюрска община, се проведе IX-ото издание на Националния конкурс за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.