Водещи новини
Жители на село Попинци по време на срещата им с независимия кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов СНИМКАТА е предоставена от Предизборния щаб на "БСП за България"

Жителите на с.Попинци искат по-добро бъдеще за общия ни дом – община Панагюрище

Канализацията и водоснабдяването, разкопаните след сериозен ремонт улици бяха основните въпроси, които десетки жители на село Попинци зададоха на независимия кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов при срещата си с него. Попинчани изразиха недоволството си от досегашното отношение на общинското управление към проблемите им и заявиха желание за промяна.

Ако ми дадете шанс на 29 октомври, това отношение ще се промени, защото на всеки 3 месеца ще идвам за по един ден тук, за да чуя Вашия глас, идеи и предложения за решаване не само на проблеми, свързани с инфраструктурата, а и за устойчиво развитие на селото. Това обеща Желязко Гагов и представи пред събралото се множество визията си за по-добро бъдеще на общия ни дом – община Панагюрище.

Домакин на срещата беше земеделският производител Мирослав Загорски, кандидат за кмет на Попинци, издигнат от „БСП за България“. Той представи приоритетите си, по  които ще работи за решаване проблемите на селото. На срещата бяха представени и кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „БСП за България“, която подкрепя Желязко Гагов за кмет на община Панагюрище. 

Гласувайте с Бюлетина №1 за общински съветници и с Бюлетина №72 за кмет на община, призоваха те.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.