Водещи новини
По време на несъстоялия се дебат за Панагюрище Желязко Гагов фокусира вниманието на десетките присъстващи визията си за по-доброто бъдеще на общия ни дом - община Панагюрище СНИМКА: Предизборен щаб

Желязко Гагов:Не бива да оцветяваме в партийни краски местните проблеми, а да ги решаваме

Няколко важни теми за по-добро бъдеще на общия ни дом представи независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов пред  жители на община Панагюрище на Димитровден. Тогава се очакваше между кандидатите за кметския стол да се проведе дебатът за Панагюрище. Дебат нямаше. Причината –  опонентът му от ПП ГЕРБ не прие предложението, а държеше това да стане в Телемедия-Пазарджик.

Пред десетките събрали се в панагюрското читалище Желязко Гагов разви накратко идеите си по темите здравеопазване, образование, задържане на младите, сигурност и превенция, грижа за селата, спорт и туризъм. Той посочи конкретни стъпки за постигане на целите в тези направления и дори обяви какви действия е предприел за реализацията на някои от тях. Важно  е отношението на един кмет към проблемите на хората и търсенето на пътища за решаването им, подчерта независимият кандидат за кмет. Той допълни, че вратите на Общинска администрация – Панагюрище ще бъдат широко отворени за жителите на Общината, за да дават идеи и предложения.

Относно тезите в публичното пространство за бъдещите заместник-кметове, Желязко Гагов съобщи, че възнамерява да има трима такива, ако му бъде гласувано доверие на 29 октомври.

  • С какво уплашихте господин Белишки, та не дойде на дебата?
  • Как възнамерявате да задържите в Панагюрище парите от инфраструктурните проекти ?
  • Стадионът ще може ли да се използва от панагюрските спортни клубове за тренировки?
  • Какво може да се направи за референдумите?…

Това бяха част от въпросите, които зададоха жителите на община Панагюрище на независимия кандидат за кмет. Той отговори на всички и благодари за дадените му предложения по време на диалога.

Местните проблеми не бива да ги оцветяваме в партийни краски, а да ги решаваме Срещите ми с Вас ще продължат. Затова няма да има закриване на кампанията, каза Желязко Гагов. Той обяви, че дарява предвидените средства за зала за лечение на деца с акушерска пареза.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

Председателят на Общински съвет – Панагюрище Иван Лалов: Да отстояваме самоотвержено каузите Панагюрище и България!

Уважаеми жители и гости на община Панагюрище,  През април преди 148 години със своята саможертва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.