четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Моменти от срещите на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов с жителите на с.Левски СНИМКА: Предизборен щаб

Желязко Гагов: Ще правя изнесени приемни по селата на всеки 3 месеца

Да изберем Желязко Гагов, за да можем да влизаме свободно в Общината! Това призова  една от жителките на село Левски по време на срещата с  независимия кандидат за кмет на община Панагюрище.

Правят си градинки в Панагюрище, а в селата нищо, изрази недоволството си друга жена, дошла да се запознае с  намеренията на Желязко Гагов като кандидат за кмет.

От година и половина живея в Левски и виждам само тъжни и отчаяни хора. Тук времето е спряло и нищо не се случва. Това каза една от трите режисьорки, живеещи в селото. Тя призова Желязко Гагов, когато стане кмет, екипът му да обърне повече внимание на културната сфера и особено на читалищата в селата, които са основното средище, в което хората могат да се съберат и общуват.

Режисьорка, живееща от година и половина в с.Левски, изрази мнение, че хората са отчаяни

Убеден съм, че заедно можем да си подредим много по-добре нашия общ дом – община Панагюрище. Затова един от приоритетите в предизборната ми програма е „Заедно изграждаме по-добра среда за устойчив хоризонт с прозрачност и екипност”, подчерта Желязко Гагов при представяне на предизборната си програма. Той обеща, че на всеки 3 месеца ще прави изнесени приемни по селата, за да чува проблемите на хората, да ги обсъжда с тях и да им се отчита за свършеното.

Водачът на листата на БСП Иван Лалов
СНИМКА: Предизборен щаб

Пред събралите се водачът на листата на БСП Иван Лалов направи кратък отчет за работата на групата съветници от партията и обясни защо подкрепят Желязко Гагов като кандидат кмет на община Панагюрище.

Няколко дни след първата си среща в Левски независимият кандидат-кмет отново разговаря с жители на селото. Този път той постави акцент върху задълженията на общинския кмет и отношението му към всички граждани, независимо дали живеят в града, или в някое от селата. „Вашите проблеми са част от работата на кмета“, заяви Желязко Гагов и внимателно изслуша 2-3 жени, разочаровани от обслужването в Общинска администрация – Панагюрище. 

 Срещите ми с Вас няма да са по един път в годината, заяви Желязко Гагов. Жителите на Левски поискаха от него, когато стане кмет, да се отвори детската градина в селото и да помисли за пътната инфраструктура „от табела до табела“.

Домакин на втората среща в Левски бе кандидат-кметът на селото от Демократична България Георги Караджов. Той представи визията си за подобряване живота на хората в селото и част от кандидатите за общински съветници. Един от тях бе Кристин Кроснаров. Той засегна болезнени теми като сметосъбирането и сметоизвозването, иразявайки мнение, че боклукът трябва да се събира поне веднъж седмично, а не два пъти в месеца. „Не е нормално в 21 век в селото да няма действаща канализация. Спортна инфраструктура също липсва„, каза още Кристин Кроснаров, който е втори в листата на Демократична България. Необходимо е да се стимулира и по-добра бизнес среда, допълни кандидат-съветникът от ДБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.