вторник , 30 април 2024
Водещи новини
Един от крводарителите СНИМКАТА е от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

В акциите по кръводаряване на „Асарел-Медет“ се включиха 255 човека

Днес беше последният ден от втората за годината доброволна кръводарителска акция в „Асарел-Медет“ АД. В рамките на есенната кампания кръв дариха 132 души, а заедно с доброволците от април общият им брой е 255 човека.
Първият кръводарител на 16 октомври беше Николай Калайджиев, а днес за първи път кръв дари и неговият син Цветомир Калайджиев, който работи на ЦПТ. „Правя го преди всичко от здравословна гледна точка, защото знам, че е полезно. В същото време искам да бъда полезен за някого, който се нуждае от кръвопреливане“, каза Цецо.
Акцент в тази кампания бяха новите многофункционални и комфортни столове, които осигуриха удобство на всички служители, които пожелаха да се включат в безвъзмездното кръводаряване. Решението за тяхното купуване е обмисляно отдавна от отдел „Безопасност и здраве при работа“ с оглед на големия брой кръводарители в ежегодните акции на компанията. Новите модерни столове ще бъдат използвани и за профилактични прегледи, помагайки на лекарите да вършат по-лесно своята работаь, като в същото време ще допринесат за комфорта на преглежданите работници.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.