четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Моменти от срещите на Желязко Гагов с членове на Сдружението на предприемачите СНИМКИ: Предизборен щаб

Желязко Гагов: Бизнесът в община Панагюрище е отговорен, местната власт също трябва да бъде отговорна

Равитието на туризма, използването на наличните ресурси в общината, облагородяването на квартал Драгулин, осветлението му, местните данъци и такси….  Това бяха част от темите, които независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов коментира при срещата си с членовете на Сдружението на предприемачите. Пред тях той представи част от идеите си за по-добро бъдеще на общия ни дом, като акцентира върху запазването на младите хора в Панагюрище и привличането на тези, които са напуснали общината. 

Бизнесът в общината е отговорен и местната власт също трябва бъде отговорна, подчерта независимият кандидат за кмет по време на обсъждането на различните теми и проблеми. Местната власт трябва да си партнира с бизнеса, изрази убедеността си Гагов и даде отговор как разбира работата на кмета – не като чиновник, а сред хората.

Най-важното е да има желание и воля да се помага на хората и да се организират регулярни срещи с тях, коментираха предприемачите. Част от тях дадоха като добър пример настоящия кмет на община Стрелча. Всички се обединиха около разбирането, че проблемите не са партийни, а са местни и трябва да ги решаваме всички заедно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.