четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини
СНИМКАТА е предоставена от Мария Бегова

В очакване на третата творческа среща на поети с китари в Панагюрище

Първата творческа среща на поети с китара в Панагюрище се проведе на 16 и 17 септември 2022 и премина успешно. Организатори бяха НЧ“Виделина 1865“ и приятели.

Втората творческата среща на поети с китара – Панагюрище се проведе в първите дни на септември тази година и беше заразителна. Реализира се и с финансовата подкрепа на Община  Панагюрище по „Проект за стимулиране на читалищната дейност в Община Панагюрище за 2023 година“. Целта на проекта е да се даде възможност за изява на утвърдени автори, утвърждаващи се таланти и начинаещи от цялата страна да популяризират своето уникално творчество, да споделят опит и творчески идеи.

Новите участници бяха Красимир Йорданов, Борис Жеков, Тодор Янкулов, Николай Киселов. Градът ни беше представен от дуета Нонка Маслева и Иван Натов.Водещ на трите модула на „Бард академията“ бе Зорница Попова от Точка БГ. Два дена, изпълнени с адреналин, духовно блаженство, усмивки и оптимизъм. Оптимизъм, че пак ще има, защото организаторите планират тези срещи да станат ежегодни в началото на септември. Дано!

В тази връзка аплодисменти за организаторите, които действаха с любов.  А когато има любов, нещата се случват. Благодарности на Мария Бегова, Ирина Пелтекова, Стайо Гарноев, Анета Калпакова, Спаска Тасева, Мария Цуцекова, Марин Карамаринов.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Вижте още

Иван Хърков получава званието „Почетен гражданин на Панагюрище“. Връчват му го на сесия на 21 май

На  21.05.2024 г. от 17 :00 часа Общински съвет – Панагюрище ще проведе редовно заседание при …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.