Водещи новини
СНИМКАТА е предоставена от Мария Бегова

В очакване на третата творческа среща на поети с китари в Панагюрище

Първата творческа среща на поети с китара в Панагюрище се проведе на 16 и 17 септември 2022 и премина успешно. Организатори бяха НЧ“Виделина 1865“ и приятели.

Втората творческата среща на поети с китара – Панагюрище се проведе в първите дни на септември тази година и беше заразителна. Реализира се и с финансовата подкрепа на Община  Панагюрище по „Проект за стимулиране на читалищната дейност в Община Панагюрище за 2023 година“. Целта на проекта е да се даде възможност за изява на утвърдени автори, утвърждаващи се таланти и начинаещи от цялата страна да популяризират своето уникално творчество, да споделят опит и творчески идеи.

Новите участници бяха Красимир Йорданов, Борис Жеков, Тодор Янкулов, Николай Киселов. Градът ни беше представен от дуета Нонка Маслева и Иван Натов.Водещ на трите модула на „Бард академията“ бе Зорница Попова от Точка БГ. Два дена, изпълнени с адреналин, духовно блаженство, усмивки и оптимизъм. Оптимизъм, че пак ще има, защото организаторите планират тези срещи да станат ежегодни в началото на септември. Дано!

В тази връзка аплодисменти за организаторите, които действаха с любов.  А когато има любов, нещата се случват. Благодарности на Мария Бегова, Ирина Пелтекова, Стайо Гарноев, Анета Калпакова, Спаска Тасева, Мария Цуцекова, Марин Карамаринов.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.