петък , 19 април 2024
Учениците, които влязоха в ролите на директор и зам.-директори, заедно със своите патрони СНИМКИ:Илия Немигенчев

Гимназисти влязоха в ролята на учители в СУ „Нешо Бончев“

Днес,17.11.2022г. , Международният  Ден на ученика беше отбелязан в СУ „Нешо Бончев“, като ученици влязоха в ролите на своите учители и директори.

Това е иновативен начин за отбелязване на празника, по идея на ученическия съвет, като някои ученици отбелязаха, че се надяват да стане традиция в училището .  
В ролята на директор се прояви Таня Узунова с патрон г-жа Барова, заместник-директор ЗДАСД-Цвета Манева с патрон г-жа Фингарова и заместник-директор ЗДУД Александър Червенков с патрон г-жа Снежана Машева.
Петър Дерменджиев зае мястото на учител  по български език на класа си в часа по български език и литература при госпожа Пискова. 
Ефтим Футеков от 10а клас беше учител по история в часа на класа си при господин Писков.Гимназистът подчерта важността на църквата и изпита няколко ученици.
Отличиха се и учениците от 11а клас в часа по руски език при госпожа Навущанова. Учениците се бяха подготвили със самовар и множество ястия от руската кухня, за да отбележат урока „Русское чайпитие“.
Имаше и ученици, помагащи на непедагогическия персонал. Това бяха психолози, медицински сестри и хигиенисти.
АВТОР:: Илия Немигенчев

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.