събота , 27 април 2024
Семейство Ралчеви: отляво надясно Николай, Васил, Мария, Елена, Веселина

„Ина трейд“ ООД е най-бързоразвиващата се фирма в област Пазарджик

Панагюрската фирма „Ина трейд“ ООД, създадена през 2017 г., вече продава козметични продукти на милион клиенти в 25 страни. В класацията на „Гепард“ компанията „Ина трейд ООД, чийто собственици са Васил /94%/, Елена /5%/ и Мария /1%/ РАЛЧЕВИ, е сред 100-те най-динамично растящите малки и средни компании в България. През изминалата финансова година те са успели да постигнат забележителните 26,17 % средна норма на печалба, или с други думи, за всеки лев приходи са реализирали 26,17 стотинки печалба, показват данните от класацията „Гепард“.
От 100-те фирми в класацията „Ина трейд“ ООД е на 38-мо място в страната и на ПЪРВО МЯСТО в област Пазарджик, пише „Капитал“. Ръстът на приходите 2021/2020 г. е  195.37%. През 2020 г.  приходите са били 3,522 млн лв, а през 2021 те са 10,403 млн лв.

 ПРОГНОЗИТЕ са, че през 2022 г. „Ина трейд“ ще постигне оборот от 20 млн. лева. В момента компанията е на крачка от навлизане на  пазарите в САЩ, Канада и Австралия.

За да попадне в класацията, една компания трябва да отбелязва ръст на своите приходи в две поредни години, да отговаря с приходите си от 2021 г. на определението за малки и средни предприятия (не микро-), заложено в закона – между 3.9 млн. лв. и 97.5 млн. лв. приходи; да бъде частна собственост; да не е финансово, здравно или хазартно дружество.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
* Класацията работи с данни за приходите, без да включва приходи от финансирания, увеличение на запасите, разходи за придобиване на активи по стопански начин.

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.