четвъртък , 9 май 2024

Ако сте пропуснали „Зелената книга“, можете да гледате лентата тази седмица в панагюрското кино

С американската драма „ЗЕЛЕНАТА КНИГА– 2D премиера, започва филмоваата седмица в панагюрското кино.

В ролите: Виго Мортенсен, Махершала Али, Линда Карделини, Дон Старк, Димитър Маринов
Дата: 03.04.2019 г. (сряда)
Час: 19.00часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
„Зелената книга“ е „вдъхновен от истинско приятелство“ и връща зрителите в началото на 60-те години, когато трио музиканти и доста отракан, цапнат в устата шофьор-бодигард обикалят „дълбокия Юг“ на Съединените щати в опит да променят трупаните с векове предразсъдъци към хората с цвят на кожата, различен от белия.
Начело на триото е виртуозният пианист Дон Шърли, а „Зелената книга“ е специален сборник с хотели и места за хранене и забавление, които са безопасни за афроамериканци.
По време на това турне пред очите на зрителите се ражда една сърдечна дружба между Дон (удивително превъплъщение на Махершала Али) и шофьора му Тони (прекрасен Виго Мортенсен), която продължава в реалния живот за прототипите на главните герои до 2013 година, когато Дон и Тони си отиват от този свят в рамките на няколко месеца.
КРАЛСКО КОРГИ– 3D Премиера
Жанр: Анимация, Семеен
Държава:Белгия
Дата: 07.04.2019 г. (неделя)
Час: 17,00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Рекс е любимецът на английската Кралица! Но се губи и започва цяло приключение обратно към нея. По пътя си се сблъсква с глутница различни кучета, които ще му помогнат да открие истинската си същност и любовта!
ШАЗАМ!- 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фентъзи
Държава: САЩ
В ролите: Джимон Хонсу, Купър Андрюс, Грейс Фултън, Джак Дилън Грейзър, Закари Леви, Марк Стронг, Ашер Ейнджъл, Файт Хърман, Ян Чен, Джован Арманд
Дата: 05.04.2019 г. (петък)
Час: 19,00 часа
Дата: 07.04.2019 г. (неделя)
Час: 19,30 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може да бъде изкаран наяве. В случая с Били Батсън, благорение на древен магьосник и една вълшебна дума , 14-годишният сирак може да се превърне в порасналия супергерой 
По душа все още дете – в изваяното тяло на истински бог – Шазам се наслаждава на своята пораснала версия като всеки типичен тийнейджър със суперсили. Може ли да лети? Дали има рентгеново зрение? Може ли да изстрелва светкавици от ръцете си (да!)? Може ли да пропусне часовете в училище?
С помощта на своя луд по супергероите приятел Фреди Шазам се впуска да тества границите на своите възможности, забавлявайки се безразсъдно като дете, каквото всъщност е. Но той трябва да овладее тези суперсили бързо, за да се пребори с д-р Тадеуш Сивана, олицетворние на злото. Той е хвърлил око на силите на Шазам и иска да ги притежава.
.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.