Водещи новини

Трима души починаха при тежка катастрофа на АМ „Тракия“

Трима са починали и двама са ранени, в това число и дете, в резултат на пътен инцидент. 

Катастрофата е станала снощи около 21.30 ч. в района на 89-ти километър от АМ „Тракия“, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик. Движейки се от София по посока за Пловдив, 34-годишната К.З. от Сливен загубила управлението над лек автомобил „Нисан“. Във въпросния участък има строително-ремонтни дейности, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи. Возилото е навлязло в ремонтираното пътно платно, а оттам е паднало през моста в коритото на река Елшишка. От катастрофата возилото се е самозапалило. Към мястото незабавно са насочени автопатрули на „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик и линейки на Спешна помощ.
В резултат на инцидента са загинали водачът на автомобила, пътуващите с него Ф.А.- 58г. от ловешкото село Бежаново и 54-годишната Е.А. от същото село. В МБАЛ-Пазарджик са транспортирани съпругът на шофьорката А.З.- 37г. от Сливен и 10-годишната им дъщеря.
Пожарът, възникнал от катастрофата, е изгасен бързо от пожарникарите, предвид на близостта на бензиностанции наблизо. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание, допълват от пресцентъра на полицията.  

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.