събота , 20 април 2024

Огнени сърца от „Огнена хризантема“на сватбата на фолк дивата Софи Маринова

 

Почти 8-минутна заря грейна на сватбата на фолк дивата Софи Маринова. Огненото шоу бе дело на панагюрската фирма „Огнена хризантема“,

стана ясно от таблоидното тв предаване „Папараци“, излъчено на 31 март. Форматът отдели специално внимание на сватбеното тържество, провело се в един от столичните комплекси и събрало около 300 души. За младоженката Софи Маринова майсторите от „Огнена хризантема“ ЕООД бяха подготвили специална композиция с червени сърца. По желание на младоженеца булката сама натисна копчето за зарята.
През април „Огнена хризантема“ е ангажирана предимно с тържествата около годишнината от Априлското въстание, но освен тях ще повдига настроението на 4 сватби и 2 фирмени партита. А през май графикът на фирмата е пълен с традиционните ммайски празници в различни градове на страната, разказа за oshtepan.com Иван Иванов, собственик на „Огнена хризантева“ ЕООД.

Вижте още

Да честваме заедно и тържествено Трети март!

Уважаеми жители и  гости на община Панагюрище, За нас, българите, Трети  март 1878 година е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.