Водещи новини

Десислава Ботева се представи успешно на Олимпийския фестивал на младите надежди ”ALBENA-CUP – 2017”

От 5 до 11 юни  в к.к „Албена“ се проведе десетият Олимпийски фестивал  на младите надежди,”ALBENA-CUP -2017”под патронажа на БОК,

както и националните отбори за юноши и девойки младша и старша възраст, а в края на седмицата и Балканското първенство  за юноши и девойки младша и старша възраст. В тях участва и състезателката  на СКТ“Панагюрище“ Десислава Ботева.
В турнира на Олимпийските надежди тя игра много добре и зае почетното трето място, като това й осигури титулярно място в основния състав на отбора за девойки старша възраст, участник в Балканското първенство.
С 4 победи българският отбор завоюва бронзовите медали, като за 3 и 4 място  победиха отбора на Сърбия с 3:0.
В  личното първенство Десислава Ботева се класира  5-8 място, а на двойки също на 5-8 място.
В Балканското първенство участваха рекордните 11 държави.
Ръководството на СКТ „Панагюрище“ е много доволно от успешното представяне на Десислава Ботева, нейният треньор Борис Влахов също изказа задоволството си отт играта на Деси.
През следващата седмица в гр. Пловдив ще се проведе и Държавното отборно първенство за юноши и девойки старша възраст. СКТ „Панагюрище“ ще участва в състав: Десислава Ботева, Красимира Ардинска и Ивет Николова.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.