четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

Благотворителен базар за Христина Маврова, която е в будна кома

От 21 до 23 декември в ОУ „Двайсти април“ бе отворен коледен базар, на който бе изложено всичко, изработено от детските ръце за празника.

Събраните средства ще бъдат предоставени от директора на училището Минка Ланджева на семейството на Христина Маврова –  възпитаничка на ОУ „Двайсти април”, която от дълго време е в будна кома – за подпомагане на лечението й.
Коледните картички, сувенирите и традиционните сурвачки априлциизработиха по време на коледното ателие под ръководството на своите учители Петя Караджова, Мирела Славова, Зорка Кисьова, Таня Радева, Дарина Стефанова.
Компютърни графики направиха и отпечатиха всички участници в групите по ЗИП – Информационни технологии от първи до четвърти клас, водени от Дидка Карайлева.
Коледна работилничка имаше и в ресурсния кабинет, където учениците със СОП, ръководени от ресурсния учител Пепа Цоневска, също направиха картички, сувенирчета и голям снежен човек от пластмасови чашки. С част от своите творби учениците и учителите Пепа Цоневска и Мирела Славова зарадваха децата от Дневен център за деца с увреждания „Дъга”.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.