четвъртък , 28 март 2024

23 души получиха хранителни пакети от инициативата „Купи и дари“, която продължава

Първите пакети с хранителни продукти получиха вчера  23 души в затруднено положение,

блгодарение на стртиралата на 15 декември съвместната инициатива на Лайьнс клуб – Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”.
Нуждаещите се хора са подбрани със съдействието на Социлния патронаж, съобщи секретарят на Лайънс клуба Веселин Дундаров. Той уточни, че акцията продължава, като следващото раздаване на хранителни пакети ще е на 29 декември.
Всички, които пазаруват в магазини „Дани”, могат да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Продуктите ще се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени отново на хора в затруднено материално положение.
Лайънс клуб – Панагюрище благодари на всички, включили се в инициативата, за съпричастността и пожелава повече топлина и усмивки по време на коледните и новогодишни празници!
 
 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март – национален празник на Република България! Нека светлият …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.