четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини

С Румен Стоичков и неговите пътеписи се срещнаха банци

С пътеписите на журналиста от Българско национално радио и водещ на предаването „Нощен хоризонт” Румен Стоичков се запознаха жители и гости на село Баня.

Получи се страхотно хубава среща, за която жителите на селото ще си спомнят дълго време, разказа секретарят на читалище „Пробуда” Радка Мутева. Зажаднели за нещо по- различно, присъстващите с интерес посрещнали водещия на Нощен хоризонт.
Любителите и почитателите на БНР, както и на пътешествията, читатели на библиотеката в селото не пропуснали срещата, на която били представени двете книги на Румен Стоичков – „Преди забравата”и „Из стръмнините на България”.
Малко са думите, с които мога да опиша тази сърдечна и любознателна среща, на която присъстваха около 35 души. Водещият журналист омая посетителите си със своето сладкодумие на разказвач и същевременно провокира със своите въпроси и отговори почитателите си от с. Баня, сподели още Мутева.
Задушевност, топлина и сърдечност изпълнили вечерта, както и удовлетворение от пътеписа за с. Баня, който е част от една от книгите на Стоичков.

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.