Водещи новини

Местното нормотворчество и ротарианството в новия брой на „Още ПЛАМ“

Върнатото от областния управител решение на местните законотворци за смяна на собствеността на закритото преди години начално училище „Св.Св.Кирил и Методий“

е водещото заглавие в новия брой на в-к „Още ПЛАМ“ .Изданието припомня историческия факт от 19 февруари 1873 година за „бесило славно“ и обръща внимание на 110-та годишнина от създаването на Ротари, като съобщава, че тя ще бъде чествана и от панагюрските ротарианци на 23 февруари. Тогава те ще връчат традиционните Ротари ПРИЗнания.
На приключилите съдебни дела и осъдените през 2014 година са част от материалите на втора страница, както и на престъпилите закона миналата седмица.
Гоненето на злите духове в с.Оборище, провеждането на шестия етап на Програмата за международно оценяване на учениците – PISA 2015, с акцент върху природонаучната грамотност на учениците, очерк за покойната библиотекарка Паца Байрякова са материали от другите вътрешни страници на изданието. Не са пропуснати и спортните успехи на панагюрските спортисти в България и извън нея.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.