четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Торти, избори и Шанхай в новия брой на „Още ПЛАМ“

„По време на избори – даващи, раздаващи… А  от върха на стълбата мнозина се оказват глухи, слепи и безсърдечни към проблемите на обикновения човек“,

казва кандидатът за народен представител Пепа Филина от Реформаторския блок в интервю за новия брой на вестник „Още ПЛАМ“. Очаквано не малка част от материалите на изданието са свързаните с изборите на 5 октомври. От водещото заглавие на „Още ПЛАМ“ за тях разбираме, че едва 137 са младежите в Панагюрско, които за първи път ще могат да упражнят правото си на глас. Друг е въпросът колко от тях ще го направят.         
„Поставяме си трудната, но важна задача – да възстановим доверието в политиката“, се казва в платформата на БСП, публикувана на 2 страница, а журналистът Марина Тричковакоментира в рубриката „отЛИЧНО“: „Тази неделя обаче няма да ходя за гъби, нищо че времето продължава да е повече от подходящо и горите са пълни с хора. Дано на 5 октомври повечето от тях намерят време да се разходят освен на чист въздух и до избирателните урни. Да, има страх от двойници и политици, които изглеждат като истински, а всъщност крият отровата в себе си, но има и други, които стават“.
И на фона на материалите за предстоящите парламентарни избори от  „Още ПЛАМ“ ще научите за Станислава  Петкова – млада панагюрка в мултинационален Шанхай. Защо е там и какво разказва? Ще научите от новия брой на в-к „Още ПЛАМ“, в който, както досега, страница 6-та е посветена на спорта, а на стр.8 е отговорът на въпроса за употребата на торти за рождени дни в детските градини.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.