Водещи новини

Бен Афлек и Мерил Стрийп в „Не казвай сбогом” – част от афиша на кино „Модерен театър”

Ден, след премиерата на филма „Не казвай сбогом” в страната, лентата на 20th Century Fox ще бъде прожектираната и в кино „Модерен театър” – на 4 октомври, събота, от 19.30 часа.

Цената на билетите ще е 5.00 лева. Дългоочакваният нов филм на Дейвид Финчър е с участието на Бен Афлек, Розамунд Пайк и Мерил Стрийп по бестселъра на Джилиан Глин. Сюжетът разказва за Ник Дън (Афлек) – примерен съпруг, сполетян от голямо лично нещастие – или поне така изглежда, когато на петата годишнина от сватбата си с красивата Ейми (в ролята Розамунд Пайк) съобщава в полицията за нейното изчезване. Цялата страна съчувства на младото семейство, докато в хода на търсенето полиция и медии не разкриват неща, които поставят под съмнение историята за прекрасния брак на Дън – и неговите представи за света като цяло. 
Колко добре познаваме половинката си и каква е силата на медиите, пита в „Не казвай сбогом” майсторът на психотрилъра Финчър, режисьор на класики като „Седем” и „Боен клуб”. Филмът излиза по кината 3 на октомври, а в България го разпространява „Александра филмс”.
Другите два филма в панагюрския киноафиш са „Закрилникът”, който ще има прожекция на 1 октомври от 19.00 часа и „Пчеличката Мая”, която почитателите на анимацията ще могат да видят на 4 октомври от 17.00 часа.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.