Водещи новини

„Нека сме ченгета” и „Тарзан” – утре в кино „Модерен театър”

„Нека сме ченгета“ е най-новият филм за двойка полицаи, с изключение на едно: този път героите не са истински ченгета.

Българският боксофис нарежда филма сред най-касовите комедии за годината и три седмици след премиерата му продължава да приковава зрителски интерес. Историята е за двама приятели, чийто живот е зациклил, решават да се маскират като полицаи за костюмено парти и така се превръщат в хита на квартала. Но когато се забъркват с истинска мафиоти и мръсни детективи, тези нови „герои” се налага да извадят своите фалшиви значки насред истински екшън.
Прожекцията на филма ще е утре, 13 септември, от 19.30 часа в кино „Модерен театър”, цената на билетите е 5.00 лева. В ролите: Нина Добрев, Роб Ригъл, Патрисия Френч, Деймън Уейънс-мл., Ана Колуел, Джеймс Д’Арси, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън.
3D прожекция на анимацията „Тарзан” ще има от 17.00 часа в утрешния, съботен, ден. Цената на билетите е 4.00/6.00 лева. В тази нова 3D екранизация на момчето, отгледано от горили, и любимата му Джейн Портър се изправят срещу безмилостна армия, изпратена от директора на голяма енергийна корпорация. Целта на Клейтън, който е поел контрол върху компанията след като родителите на Тарзан загиват в самолетна катастрофа, е да присвои паднал метеор, притежаващ огромна енергийна мощ.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.