Водещи новини

Паметен знак откриха панагюрските лъвове

Последната от петте планувани задачи по повод петата си годишнина изпълни тази вечер Лайънс клуб – Панагюрище.

Последният стълб, както го нарече Георги Станчев, бе тържественото откриване на паметен знак на клуба, намиращ се на улица „Георги Бенковски“ в началото на града откъм Пазарджик. Гости на церемонията бяха председателят на Общински съвет – Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева и зам.-кметът Галлина Матанова.
Президентът на панагюрските лъвове Сашо Господинов определи направата на паметния знак като „значима“ проява, с която местният клуб отбелязва и трайното си присъствие в обществото. „Хубаво е човек да си повярва“, каза Господинов и пожела на членовете на Лайънс да мислят и действат все така позитивно. Той припомни, че за зрелостта на едно общество се съди по неговото отношение и подпомагане на нуждаещите се. Членовете на Лайънс приветства зам.-кметът на община Панагюрище Галина Матанова. Последва изпълнение на мажоретки от СОУ „Нешо Бончев“ с хореограф Мария Бензарова, която е член на панагюрския Лайънс клуб.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.