Водещи новини

18 години от кончината на баба Ванга

„Чистотата да се издигне в култ!

Замърсяването, било то физическо или духовно, е обратно на създаденото от бога, което е винаги и чисто, и красиво. Не се къпете с много гореща вода. Използвайте повече домашни сапуни и природни средства, които не вредят на човешкия организъм. Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва, а това води до много болести.”
Това са малка част от съветите, които приживе ни остави баба Ванга, известна още като Българската пророчица, Петричката врачка. Преди 18 години, на 11 август, баба Ванга почина след боледуване на 85 години.
На 7 август, дни преди кончината си баба Ванга казва пред журналиста Тома Томов: Сега като си отида… вземете мерки… да не се карате… да не си завиждате… Живейте в мир. Не се делете… И се обичайте, защото всички сте мои деца!
Повече за живота на Пророчицата може да прочетете тук.

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.