Водещи новини

Очаква се пак да ни гостува „Сигнал“, традиционният рок концерт няма да бъде организиран

Тази година традиционният рок концерт на централния площад в Панагюрище през август няма да бъде организиран. Това съобщи за oshtepan.com зам.-кметът на общината Галина Матанова в телефонен разговор.

Основната причина е реализацията на проекта „Панагюрище – общински център с устойчива и екологична градска среда и високо качество на живот“, който обхваща не само рехабилитация на центъра, а и ремонтни дейности в парка и пространството зад пазара за плодове и зеленчуци.
Зам.-кметът изтъкна, че инфраструктурата на града ни също е въпрос на култура с хоризонт в бъдещето. Освен това, припомни г-жа Матанова, по време на Световното първенство по фойерверки през май имаше наситена с концерти съпътстваща програма.
По неофициален път oshtepan.com научи, че около средата на август на наша сцена отново ще гостува легендарната група „Сигнал“, която миналата година през август събра хиляди панагюрски фенове на концерта на открито. Тази година „Сигнал“ ще изнесе своя концерт на голямата сцена в Театър дом-паметник.
Освен това в на 30 август богата музикална програма ще има и в с.Панагюрски колонии, където по традиция „Асарел-Медет“ АД ще чества професионалния си празник Ден на миньора.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.