Водещи новини

Трима делегати от Панагюрска община на заседанието на 48-я конгрес на БСП

Трима ще са делегатите от Панагюрска община на предстоящото в неделя заседание на 48-и конгрес на БСП: Станимир Велчев – председател на ОбС на БСП, Силвия Чопаринова и Николай Узунов.

 
Тримата са избрани още преди 2 години на общинска конференция на партията и мандатът им е 4-годишен, уточни Станимир Велчев. Довечера той ще участва в областно съвещание на БСП в Пазарджик във връзка с партийния форум на 27 юли, когато Столетницата ще избира свой председател измежду 25-имата обявени досега кандидати да я оглавят. Както oshtepan.com  писа миналата седмица, на общинска конференция панагюрските социалисти предложиха 6 кандидатури. След гласуване най-много доверие бе спечелил Янаки Стоилов, следван от Корнелия Нинова.
Тази сутрин в предаването„Здравей, България“ по Нова ТВ подалият преди време оставка народен представител от БСП Георги Кадиев, който е един от 25-имата номинирани, каза:„БСП има нужда от пречистване. Единственото, което мога да обещая е много работа, много пот, силна опозицияАз знам за себе си, че съм алтернатива. Не съм от кръга на Станишев, не съм участвал в неговите решения, не съм присъствал дори, когато са се взимали“..
Според вътрешния опозиционер в левицата кандидат-лидерите, които разчитат само на подкрепата на Сергей Станишев, а не на собственото си присъствие и идеи, ще загубят.
„Аз нямам апарат за себе си. Няма кой да звъни за мен от „Позитано“ 20″, каза още Георги Кадиев, признавайки, че е откритие на Румен Овчаров, но сега той щял да подкрепи Мая Манолова.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.