Утре в киното – „Омагьосаната къща”

Два филма утре ще бъдат прожектирани в кино „Модерен театър”. И двата са премиерни, а единият е 3D.

От 17.00 часа почитателите на анимацията ще могат да гледат „Омагьосаната къща”, който тръгна по българските кина в средата на май. Историята разказва за Гръм, който е изоставено малко коте, лутащо само и изгубено из града. Една нощ, докато търси подслон от разразилата се буря, той попада в чудатата къща на стар магьосник, населена със смайващи механични същества. Но Гръм скоро ще разбере, че не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед. Лентата е дублирана на български. В българския боксофис „Омагьосаната къща” през втората половина на май държи второто място, след „Годзила” и „Господарката на злото”.
Вторият филм – „Секс запис” за панагюрските киномани утре вечер ще започне в 19.30 часа. Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си. Твърдо решени да експериментират за благото на връзката си двамата записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник „Удоволствието от секса”.
Всичко протича без проблеми до момента, в който Джей и Ани с ужас откриват, че интимното им видео е било откраднато. Това слага и началото на трескаво търсене на записа, което достига своята кулминация в една обикновена вечер. Вечер, която Джей и Ани никога няма да забравят. Филмът е тръгва по родните кина от днес. Забранен е за лица под 16 години.
Цената на билетите за „Омагьосаната къща” е 4.00/6.00 лева, а за „Секс запис” – 5.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.