понеделник , 6 май 2024

Велислава Ангелова се снима в чужди продукции

В края на миналата година панагюрката Велислава Ангелова, втори курс „Спортни танци“ в треньорския факултет на Националната спортна академия, се снима в култовата лента „Непобедимите 3“ на Силвестър Сталоун.

В телефонен разговор Велислава сподели, че поканените да се снимат имали забрана да  притесняват холивудските кинозвезди, но част от тях избирателно си говорели по 1-2 минути с българите. Велислава е сред щастливките, тъй като въпроси са й задали и Силвестър Сталоун, и Джейсън Стейтъм.
През май тази година Велислава Ангелова се е снимала в германска документална продукция за Александър Велики, в която е танцувала.
Първите снимки на панагюрката бяха в хитовия български тв сериал „Под прикритие“. „Приемам всякакви предизвикателства, които са различни и ми помагат да покажа различните Велислави в мен, които не издържам. Желанието ми е да бъда видяна в различни светлини, които не мога да потискам в себе си“, сподели танцуващата красавица. За изненада на мнозина, тя държи на естествената красота, защото е убедена, че „каквато е душата ти, такова е и излъчването ти, което трудно се прикрива с грим“. Затова отделя  не повече от 2 минути за „разкрасяване“.
Преди да бъде приета в НСА, Велислава Ангелова завършва езиковата гимназия в Пазарджик „Б.Брехт“.
По повод участието си в клипа на Донна Бангьозова споделя, че има много идеи за бъдеща съвместна работа.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

2 коментара

  1. Super jko samo taka da probaljava

  2. Браво красавицата ми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.