Откриват Седмицата на изкуствата с изложба

На 9 юни от 17.30 часа във фоайето на Театъра ще бъде открита изложбата на Николай Радулов и Петя Узунова „ПОЛИХРОМНО-МОНОХРОМНО“, с която стартира Седмицата на изкуствата.

В изложбата Николай Радулов ще участва с живопис и рисунки, а Петя с графики и рисунки. Творбите, които ще бъдат показани, са създадени през последните няколко години, съобщи
Николай Радулов, който е трета година докторант в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, научна специалност „Методика на обучението по изобразително изкуство“. Петя Узунова е първа година докторант в същата специалност, в същия ВУЗ.
Николай Радулов е завършил магистърска степен по живопис в същата академия. Досега има две самостоятелни изложби – Панагюрище и Пловдив, и е участвал със свои произведения в над 10 селектирани групови изложби. През 2011 година в с.Панагюрски колони  реализира скулптурна композиция, посветена на 100 години от основаване на селото. Член е на дружеството на пловдивските художници.

Вижте още

Панагюрище е част от турнето на виртуозния цигулар Васко Василев през ноември

Vasko & The Violin е името на предстоящото концертно турне на Васко Василев, което започва през …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.