четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

Дриновци с Коледно парти

Празник с пожелания за вълшебна Коледа, хиляди поводи за усмивки и вяра, че мечтите се сбъдват, имаха деца от ОУ „Проф. Марин Дринов”.

Коледното парти, провело се тази сряда в часовете за дейности по интереси, заредило с празнично настроение учениците и възпитателите, работещи по проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“.
С много настроение и усмивки децата участвали във викторина и игри, а най-активните получили награди, разказаха от училището.
Днес били обявени и наградите за най-красива коледна украса в класната стая. Комисия в състав Екатерина Футекова – директор, Богдана Шишкова – помощник-директор, Елка Дееничина – възпитател, Силвия Анова – психолог, и Неделка Ралчева – библиотекар, оценила празничната украса по няколко критерия: въображение, творчество, стил и естетика. Победители в конкурса станали:
Начален етап: 1-во място с равен брой точки – 2 б и 4 б клас; 2-ро място – 1 а клас; 3-то място – 3 б клас.
Прогимназиален етап: 1-во място с равен брой точки – 5 в и 7 г клас; 2-ро място – 5 б клас; 3-то място – 7 б клас.
Отличените получили грамоти и торти, а всички класове поощрителни награди.


Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.