Водещи новини

Фотоконкурс за красотата на България

Всеки, който проявява интерес към снимането, ще може да покаже как вижда България чрез онлайн фотоконкурса – „Европейска подкрепа за красива и привлекателна България” 2013-2014 г., създаден, като подраздел на онлайн фотоконкурса „България – атрактивна туристическа дестинация”.

Неговата цел е да даде възможност на участниците да покажат през окото на своя обектив впечатленията си от новата визия на населените места и тяхната среда, природните, културните и историческите обекти, както и съпътстващите събития в различните региони от страната ни, подпомогнати със средства, предоставени от Европейския съюз по различни програми.
Снимките от този подраздел ще бъдат качвани на електронната платформа
www.phototourismbg.com, където всеки ще може да даде своята оценка за дадения обект чрез своя глас.

Така бенефициентите, които са събрали най-много гласове, ще бъдат отличени за своите идеи и усилия, а авторите на съответните снимки ще бъдат наградени.
След приключване на конкурса на 10 август 2014 година, снимките ще се включват във финалния етап на основния фотоконкурс „България – атрактивна туристическа дестинация“, който ще продължи до 9 септември 2014 година.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.