понеделник , 6 май 2024
Водещи новини
Президентът на Лайънс клуб - Панагюрище д-р Н.Николов с двама от членовете ня неправителствената благотворителна организация СНИМКАТА е предоставена от Клуба

Лайънс клуб – Панагюрище подкрепи още 54 семейства с хранителни продукти

На 11.12.2023 година за четиринадесети път Лайънс клуб – Панагюрище съвместно с верига магазини „Дани“ започна провеждането на инициативата „Купи и дари“. Част от събраните продукти закупуват членовете на клуба, а другата част закупуват и оставят в приготвените за това кошници нашите съграждани, които така стават съпричастни към инициативата. Чантите с продукти са предназначени за болни и самотни хора в неравностойно положение.

Инициативата се провежда на два етапа: първите продукти  достигат до хората преди Рождество Христово. После събирането на продукти продължава и втората част торби с храни се предават на нуждаещите се около Ивановден.

Инициативата, която завърши днес, подкрепи общо 54 семейства с хранителни продукти от първа необходимост.

Лайънс клуб – Панагюрище благодари на своите съграждани, че бяха съпричастни и участваха. Нека проявената доброта да се връща към всеки човек, който я е проявил, пожелават панагюрските лъвове

Вижте още

ВрИД кметът на община Панагюрище Петър Каменски: Слава на героите от Април 1876-та година!

         Уважаеми жители и         гости на община Панагюрище, Април 1876 г. винаги ще ни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.