вторник , 30 април 2024
Водещи новини

Млад панагюрец е сред задържаните шофьори за 24 часа

Пет бързи производства са образувани през уикенда спрямо водачи на автомобили

При рутинна проверка на улица в Ракитово екип на местния участък засякъл 35-годишен жител на родопския град зад волана на лек автомобил „Субару“. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.85 промила.

Сходни са и случаите с 67-годишен мъж от областния град и 46-годишен негов съгражданин. Първият бил забелязан да шофира от екип на сектор „Пътна полиция“ с 1.90 промила. При втория след леко пътно-транспортно произшествие дрегерът отчел само 0.68 промила. При извършената обстойна проверка на пътните полицаи обаче се установило, че нарушението е извършено в рамките на повторност.

29-годишен панагюрец бил спипан от автопатрул на местното полицейско управление да шофира под въздействието на наркотични вещества.

На улица в септемврийското село Варвара униформените спрели за рутинна проверка 36-годишен жител на същото село. Той управлявал джип с поставени на него чужди регистрационни табели. И петимата водачи са задържани в арестите за срок от 24 часа.

В два от случаите са иззети леките автомобили на шофьорите.   

 

 

 

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.